Over de Witte Prijzenslager

Bij ons draait het echt om vlees

Wij zijn de Witte Prijzenslager, wie bent u? Onze winkels zijn al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Leiden en Katwijk. De bedrijfsslogan ‘Bij ons draait het echt om vlees’ wordt door al onze medewerkers dagelijks in de praktijk gebracht. En dat valt goed in de smaak bij onze klanten.

De vier vestigingen van de Witte Prijzenslager krijgen iedere dag weer een royaal aanbod van vers vlees aangeleverd, meer dan 150 producten, vanuit ons eigen distributiecentrum. Dankzij de combinatie van een zeer groot (internationaal) netwerk, samenwerking met betrouwbare partners en leveranciers, onze ervaring en werkwijze, waarbij we uiteraard aan alle keurmerken en hygiënecodes voldoen, en de keuze voor kwaliteit kunnen we het beste vlees en de lekkerste vleeswaren aanbieden voor de scherpste prijzen. Met wekelijks zeer interessante aanbiedingen, waar blije klanten van heinde en ver voor naar onze winkels komen. En dat is al jarenlang de kern van ons succes!

Wilt u meer weten over onze vleesproducten of werkwijze? Wilt u vlees bestellen? Vraag het de vriendelijke medewerkers in een van onze slagerijen of neem contact met ons op.

Bent u benieuwd naar het ontstaan van de Witte Prijzenslager? Lees meer over vader en zoon Zandbergen, de oprichters van ons bedrijf.

Bent u op zoek naar een baan als slager of winkelmedewerker en draait alles voor u ook om vlees? Bekijk onze vacatures.

Hieronder tonen we u een filmpje over de herkenbare eigen stijl en identiteit van de beroemde aanbiedingen van de Witte Prijzenslager.

Jan de Vries

Onze man, Jan de Vries, die al jaren onderdeel is van onze identiteit.